Szolgáltatásaink

Kínálati palettánk a következő

Vezetői tanácsadás...

A vállalati stratégia, stratégiai és operatív marketing, szervezetfejlesztés és az emberi erőforrás gazdálkodás területén.

Vezető továbbképzés...

Magába foglalja a vállalati igények alapján tervezett komplex oktatási programok lebonyolítását. Ezen a területen kiválóan lehet alkalmazni a többi ágazatban szerzett tapasztalatokat, amelyek hozzásegítenek bennünket ahhoz, hogy teljes mértékben gyakorlatorientált szemináriumot tudjunk tartani marketing, értékesítés, kontrolling, vezetés, személyiségfejlesztés, stb. területeken. A képzéseket kiterjesztjük a munkaponton történő oktatásra és belső trénerképzésre is.

Nemzetközi és hazai projektmenedzsment...

Magába foglalja a nemzetközi (Világbanki és Uniós) projektek, illetve nemzeti közbeszerzési pályázatok felkutatását, a pályázatok elkészítését, konzorciumok, szövetségek, alkotását és a projektmegvalósítást, a fent felsorolt területeken.

Business Planning...

Űzleti tervek kidolgozása, finanszírozási lehetőségek felkutatása, üzletviteli tanácsadás.

Cégalapítás és jogi szaktanácsadás

Együttműködő partereinken keresztül.

Rendezvényszervezés

Együttműködő partereinken keresztül.Fő erősségünk

  • Komplex tanácsadási, képzési, akciótervek kidolgozása és kivitelezése - vállalati programok tervezése és megvalósítása, többlépcsős modulrendszerben, a vállalat teljes vezetésének szoros együttműködésével.
  • Oktatási és tanácsadási területeink - a termelési területeket leszámítva - az összes vállalati funkciót átszövik: stratégiai és üzleti tervezés, vállalati pénzügyek, marketing és értékesítés, emberi erőforrás fejlesztés, minőségbiztosítás.

Feladataink végrehajtása során előtérbe helyezzük

  • a stratégiai gondolkodást,
  • a "folyamatorientált" megközelítést,
  • a szervezetfejlesztési (Organisational Development -OD-) megközelítést,
  • a tréner animátori szerepét (Coaching),
  • a személyes vezetői és kommunikációs képességek erősítését.

Csapatunk

  • Trénereink és tanácsadóink csapata a CC Consultatio Kft. és a CICG saját munkatársaiból, neves együttműködő partnereinkből és eseti önálló szakértőkből kerekedik ki az egyedi programok igényei alapján.